Pot do srečnega partnerstva

z nasveti dr. Veronike Podgoršek
&

Poleti si običajno vzamemo več časa zase. Se odpravimo na lepše. Najraje s partnerjem, ki nas osrečuje. In s knjigo, ki nas prepriča. Mi vam za poletno branje predlagamo knjigo, ki prinaša številne resnične, ganljive in intimne partnerske zgodbe iz katerih se lahko zelo veliko naučimo. To je Ljubezen na terapiji, priročnik terapevtke dr. Veronike Podgoršek. Če pa ste še samski, se razglejte po ona-on.com in brezplačno preizkusite.
Vsi si želimo, da bi ljubili. In bili ljubljeni. Vsi si želimo, da bi živeli v trajni, trdni in ljubeči zvezi. Želimo si strasti, ki ne bi usahnila. Hrepenimo po varnosti, ki ne bi bila nikoli ogrožena.
Je to sploh mogoče?

Le pozorno moramo prisluhniti. Sebi in partnerju. Si vzeti čas. Se čim več pogovarjati. Večkrat vprašati: kako si? Kajti nihče ne zna brati misli. Zato moramo povedati svoje želje. Jasno in neposredno. Samo tako bomo prišli do rešitve.

Imate samske prijatelje? Podarite jim ljubezen na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com brezplačen preizkus.

Odgovori na nagradno vprašanje

in vprašaj za nasvet

Klikni na pravilni odgovor in morda boš prav ti prejel(a) eno od lepih nagrad:
1. nagrada: svetovanje dr. Veronike Podgoršek v vrednosti 80,00 €, knjiga Ljubezen na terapiji, v vrednosti 24,94 € ter šest mesecev članstva na portalu Ona-on.com v vrednosti 86,25 €. Skupna vrednost 191,19 €.
2. nagrada: paket knjig: Ljubezen na terapiji v vrednosti 24,94 €, Kamor je šla v vrednosti 11,99 €, Hiša v vrednosti 24,94 €, Genialna prijateljica v vrednosti 13,99 €, Prepovedana ljubezen v vrednosti 15,99 €, ter tri mesece članstva na portalu Ona-on.com v vrednosti 60,00 €. Skupna vrednost 151,85 €.
3. nagrada: Knjiga Ljubezen na terapiji v vrednosti 24,94 € in en mesec članstva na portalu Ona-on.com v vrednosti 31,25 €. Skupna vrednost 56,19 €.

Kako se glasi podnaslov knjige dr. Veronike Podgoršek, Ljubezen na terapiji?

  • Kako najti popolnega partnerja
  • Vodnik do srečnega partnerstva
  • Kako imeti rad
  •  
Strinjam se s splošnimi pogoji nagradne igre.

Dr. VERONIKA PODGORŠEK

je znana terapevtka, specializirana za partnersko in družinsko svetovanje. Je doktorica znanosti iz zakonske in družinske terapije, kolumnistka in avtorica več knjig. Je tudi žena in mama treh deklic.

Brezplačen preizkusza vse nove uporabnike
do 31. 8. 2017!